hirlevél fejléc copy.jpg
Négy év ingatlanos tapasztalata több felvonásban: III.
ausztriai-ingatlanok-pruggererhof_520.jpg

Kérjük, dőljön hátra és szánjon rá időt, hogy végigolvassa, ha valóban ausztriai befektetésen töri a fejét!
Parajdi István és Parajdi István tapasztalatai:

Egy panzió pénzügyei!
Ha az engedéllyel kapcsolatos kérdések tisztázásra kerültek, akkor a következő fontos feladat a pénzügyek tisztázása és a pénzügyi terv. Ebben ugyan nagy tapasztalattal rendelkezünk, de minden esetben egy nagy tudású szakembert szoktunk javasolni.

Az osztrák adózás sok jelentős dologban eltér a magyartól. Ezért meg kell pontosan ismerni a panzióra vonatkozó pontos szabályokat egy üzleti terv és tanácsadás keretében. Ennek van ugyan egy 1.500 euró hozzávetőleges költsége, de ez biztonságot nyújt, és a bank is elfogadja hitel esetén.

A fő buktatók nem a bevételi oldalon, nem is az adózásban, hanem a bérköltségekben vannak. Itt olyan jelentős eltérések vannak, hogy a magyar logika nem működik.

Az a tapasztalatunk, hogy pénzügyi terv nélkül olyan egy panzióval elindulni, mint egy GPS és térkép nélküli autóval elindulni Párizsba. Meg lehet csinálni, de nagyobb az esélye a bukásnak, mint a sikernek. Nem beszélve arról, hogy a kockázatot az is jelentősen megnöveli, ha valaki valós vendéglátási tapasztalatokkal sem rendelkezik.

A Pruggererhof esetén pontos számokat tud adni a könyvelés, és üzleti terv is készíthető rövid idő alatt. Személyes konzultáció esetén meg van a lehetőségünk pontos számokról beszélni, de így nyilvánosan csak annyi mondható, hogy a forgalom aránya az ingatlan árához képest jóval átlagon felüli. Ezért tartjuk az ingatlant jelenleg a piacon egy kiváló vételnek.

Végezetül, nem szabad összekeverni az üzletet a szórakozással. Lehet, hogy valaki egy igényesebb 4-5 csillagos szállodához szokott, és azt szereti. De itt ez egy befektetés, ahol az ár-érték aránynak kell megfelelnie. És ebben biztosan ver minden 5 csillagos szállodát a Pruggererhof. Főleg ha figyelembe vesszük, hogy az 5 csillagos szállodák fele komoly fizetési nehézségekkel küzd, és szinte kivétel nélkül akkora hitel-hegyet tol maga előtt, amit soha nem fog kifizetni. A Pruggererhof viszont egy nyereséget termelő panzió, ami bőven eltart egy családot!
Új videósorozat indul!
ausztriai-ingatlanok-parajdi-Istvan-videok-200.jpg
Már készülnek a videók az ausztriai ingatlanvásárlás témában. Egy átfogó videó sorozatban egy virtuális konzultációt indítunk, amiben az eddig ügyfelek által feltett kérdésekre adunk választ. Ezen videó sorozat kiképzi Önt, hogy profi befektetőként induljon neki az osztrák ingatlanvásárlásnak, és ezzel elkerülheti a csapdákat, amit a tudatlanság és a tapasztalat hiánya okozhat.

Figyelje hírleveleinket. Hamarosan indul a videó sorozat!

következő hitlevélben részletesen szó lesz egy panzió finanszírozásáról.
 
Parajdi Immobilien
Dipl.-Ing. István Parajdi

A-8850 Murau, Grazer Str. 28.

Magyarul beszélünk!
Telefon: +43 664 7376 1399
E-mail: parajdi@ausztriai-ingatlanok.hu

Amennyiben le szeretne iratkozni, kérem küldjön egy választ "LEIRATKOZÁS" tággyal.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.