Free_E-Book.jpg
Hírlevél regisztráció
*
ausztriai-ingatlanok_e-book_kep.jpg
Eladó Szállodák, Panziók, Családi házak, Lakások, Nyaralók Ausztriában!
Apartmanház a Hallstatter See -nél (Ausztriai Ingatlanok)
Kínálati ár: ELADVA
ausztriai-ingatlanok-901000111___ELADVA.jpg
A személyes kedvenc ez a Halstatti Tó mellett fekvő 36 (max.50) ágyas apartman ház. Ára: ELADVA

Mindemellett a tulajdonosoknak 2-3 hónap szabadságuk van. Ott élnek és dolgoznak, ahol mások csak maximum egy hetet tudnak eltölteni kikapcsolódás céljából.

Kiugró bevételt hoz a 6 hónapos nyári szezon. Ennek oka az, hogy ezen időszakban szinte teltházzal működnek, mivel tele van Hallstadt kínai és dél-koreai vendégekkel. Ennek oka az, hogy millióan nézik meg évente a Kínában felépített Hallstadt másolatot, és özönlenek Ausztriába, hogy az eredetit is megnézzék.

A téli szezon pedig automatikusan adja magát a környéken levő több sípálya miatt.

Részletes leírás szintenként:
  • Az épület alatt nem található pince.
  • A földszinten található egy étterem egy konyhával. Ezt jelenleg csak a reggelizős vagy félpanziós ügyfelek kiszolgálására használják. A konyha felszereltsége is csak kisebb kiszolgálást tesz lehetővé. Külső vendégeknek ala-cart étterem működtetése nem gazdaságos, és a konyha fejlesztését igényli. Ebben az étterem részben összesen 65 főre van hely. És a házi vendégek szoktak itt esténként iszogatni. Ezt a tulajdonos házaspár alkalmazott nélkül maga szolgálja ki. A konyhához tartozik még egy hűtőkamra, ami jelenleg nem üzemel, javításra szorul. A földszinten található még a bejárati fogadórész, WC-k, sí tároló és a kazánház is. A házat olajjal fűtik, és éves olajfelhasználás stabilan 12.000 liter szokott lenni.
  • Az első emeleten található négy apartman: 42 m² 4 fős, 30 m² 4 fős, 60 m² 6 fős és 40 m² 4 fős. Ezen apartmanok egyike jelenleg mosókonyhaként üzemel. Ezt vissza lehet könnyen alakítani vendégek részére, vagy szauna alakítható ki benne.
  • A második emeleten a felosztás nagyjából azonos az első emeletivel, így 18 fő elhelyezésére van lehetőség. Jól látható a méretekből, hogy a szobák nagyvonalúak, és például a 60 m²-es apartmanok szakaszolva is kiadhatók, valamint kinyitható minőségi kanapéval több személy elhelyezésére van lehetőség.
  • A harmadik szinten, a tetőtérben egy igazán nagyvonalú tulajdonosi lakás található. Ebben három hálószoba, egy panorámás nappali és konyha is található. Ez akár kiadásra is alkalmas lehet. Ezen felül van még a szinten egy vendég apartman, ami 53 m² és 6 főnek nyújt kényelmes lehelyezést.
  • Szinte az összes apartmanhoz tartozik egy balkon, ami egyben menekülési útvonalként szolgál. A szobák egy részéből kilátás van a tóra, illetve a csodálatos hegyekre.
Az ingatlanhoz kevés telek tartozik, szerencsére így nem kell nagy kertet gondozni. Parkoló bőven van a közterületen, így havat sem kell lapátolni, mert azt az önkormányzat elvégzi. Tartozik az ingatlanhoz egy csónakház 50%-os tulajdonjoga is. Ezen paraméterek alapján egy házaspár egy részmunkaidős kisegítővel, minimális költséggel tudja üzemeltetni, és így kiemelkedő hozamot biztosít a ház.

Családosoknak fontos, hogy gyalog 10 alatt elérhető az óvoda, iskola alsó tagozata, és vonattal a felső iskolák is. Például a gyerekek éves bérlete az iskoláig alig több mint 20 EUR. A közelben gyalog elérhető bolt és minden, ami a családnak szükséges.

A vendégek a téli szezonban egész Európából, és jelentős számban egy USA utazásszervezőnek köszönhetően Amerikából és Angliából jönnek. A közel 6 hónapos nyári szezont uralják az ázsiaiak. Többségében Kínából és részben Dél-Koreából jönnek az ügyfelek.

Az osztrák panziókhoz képest az átlagnál jóval magasabb a kihasználtság, és a tőkére vetített hozam is kiugró.
ausztriai-ingatlanok-901000.jpg ausztriai-ingatlanok-9010002.jpg ausztriai-ingatlanok-9010003.jpg ausztriai-ingatlanok-9010004.jpg
ausztriai-ingatlanok-9010005.jpg ausztriai-ingatlanok-9010006.jpg ausztriai-ingatlanok-9010007.jpg ausztriai-ingatlanok-9010008.jpg
ausztriai-ingatlanok-90100010.jpg ausztriai-ingatlanok-90100011.jpg ausztriai-ingatlanok-90100012.jpg ausztriai-ingatlanok-9010009.jpg
ausztriai-ingatlanok-90100013.jpg ausztriai-ingatlanok-90100014.jpg ausztriai-ingatlanok-90100015.jpg
Apartmanház a Halstatti Tó mellett (Ausztriai Ingatlanok)
Hasznos alapterület: kb. 705,00 m2
Telek: kb. 399,00 m2
Ágyak száma: kb. 36, pótágyakkal max. 50
Fűtés: központi - olaj
Tulajdonosi lakás: 3 szoba + konyha
Étterem férőhely: kb. 65 fő
Ingatlanszerzési mellékköltségek: kb. 10%
Eladási ár: 590.000,- EUR
ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK:

A tapasztalatunk szerint ilyen ingatlanok minimum 50% önrésszel finanszíroztathatók. Akkor érdemes személyesen megtekinteni az ingatlant, ha ez az 50% már rendelkezésre áll.

Az ingatlan árára kb. 10% ingatlanszerzési mellékköltség rakódik, ami tartalmaz minden költséget az ingatlanszerzéssel.

Amennyiben Ön az ausztriai ingatlant meg kívánja vásárolni, akkor az írásos ajánlat elfogadása esetén, az adásvételi szerződés aláírását megelőzően a vételár 10%-át előlegként közjegyzői letétbe kell helyezni.

Minden további kérdéssel és megtekintési időpont ügyében keresse Parajdi Istvánt!

Parajdi István: +43 664 73876 1399
  Free_E-Book.jpg
Hírlevél regisztráció
*
e-BOOK-ausztriai-ingatlanok-1-200.jpg

Regisztráljon hírlevelünkre, és mi elküldjük Önnek a 30 oldalas E-bookot, amivel elkerülheti a csapdákat:


Ingatlanvásárlás Ausztriában

A tartalomból:

Hogyan keressünk..
Befektetés..
Eladó Panziók és eladó hotelek…
Biztonságos vásárlás..
Ingatlanszerzési mellékköltségek..
Adózás…
Finanszírozás..
Ellenőrző lista..
Külföldi Ingatlan?!
Ha nyaralónak, lakásnak vagy befektetési céllal keres ingatlan külföldön, akkor az embernek sok kérdése és kételye szokott felmerülni. Jogi kérdések, helyi szabályok, adózás és még sok ingatlannal járó kérdés. És ezen kérdések elbizonytalanítják az embert. Éppen ebben nyújtunk Önnek biztonságot. Ausztriában biztonságos és átlátható a jogrendszer, gyors és kockázatmentes egy vétel vagy eladás lebonyolítása. Nem is hasonlítható össze a magyar tapasztalatokkal! És talán az egyetlen olyan környező ország, ahol széles mosollyal és szeretettel fogadnak minden új magyar tulajdonost. Ilyen nyitottságot és elfogadást más országban nem tapasztaltunk! (sajnos).  Várjuk szeretettel, és legyen Ön is egy értékálló és sok örömet hozó ausztriai ingatlan tulajdonosa!


 
Hasznos ingatlanos videók:Parajdi Immobilien
Dipl.-Ing. István Parajdi

A-8850 Murau, Grazer Str. 28.

Magyarul beszélünk!
Telefon: +43 664 7376 1399
E-mail: parajdi@ausztriai-ingatlanok.hu

Amennyiben le szeretne iratkozni, kérem küldjön egy választ "LEIRATKOZÁS" tággyal.
Minden a weboldalon megadott információ és adat valóságtartalmáért az ingatlan tulajdonosa a felelős, mivel az adatokat ő adta meg és annak valóségtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.